Sayın Üyemiz,

Odamız ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi (TOBB ETÜ-SEM) işbirliğiyle 06 Aralık 2021 Pazartesi Günü saat 14.00’ te “Zor İnsanlarla Başa Çıkma ve Öfke Kontrolü Eğitimi” Devlet Tiyatrosu Sanatçısı Davranış Bilimleri ve İletişim Uzmanı Sn. Adnan ERBAŞ’ ın sunumuyla Zoom uygulaması üzerinden online gerçekleştirilecektir. Eğitime katılım ücretsiz olup, kayıt yaptırmak zorunludur. Eğitim kayıt linki aşağıda yer almaktadır.  Eğitimin en az %60’ ına katılım sağlayanlar adına katılım belgesi hazırlanacak ve e-posta adreslerine gönderilecektir.

Zoom Giriş Bilgileri:
https://tobbetu-edu-tr.zoom.us/j/84403807650

Meeting ID: 844 0380 7650
Passcode: 225146

Eğitmen özgeçmişine ulaşmak için tıklayınız.
Eğitime kayıt olmak için tıklayınız.

İÇERİK:
Günlük yaşamda, iletişim kurmakta zorlandığımız kişilerle, çözmekte zorlandığımız ve bizi gerilime sokan durumlarla karşılaşabiliyoruz. Zor insanlarla ve zor durumlarla başa çıkmak iş yaşamında daha önemli bir sorun. Her ilişki ve durum iş yerinde başarınızı, veriminizi, mutluluğunuzu etkiliyor. Zor insanların davranışlarını kişiselleştirmeden, zorlayıcı davranışlarla ve zor insanlarla nasıl başa çıkılacağını ve nasıl davranması gerektiğini öğrenmek gerekiyor.

Bu eğitim ile zor insan tiplerini analiz edip yönetebilme ve onlara uygun baş etme teknikleri ile zor insanlarla iletişim becerisi kazanabilmeyi amaçlıyoruz. Aynı zamanda iş yerinde, evimizde ve sosyal ilişkilerimizde, bazı olaylara ve kişilere karşı hepimizin zaman zaman yaşadığı öfke duygusunu saldırgan davranışlara dönüştürmeden, kendimize ve çevremize zarar vermeden doğru olarak nasıl kontrol edebileceğimiz üzerinde konuşacağız.

Zor İnsanlar Kimdir?
Zor İnsan Tipleri
Zor İnsanlara Yaklaşım Nasıl Olmalı?
Zor İnsanlarla İletişim Yöntemleri
Zor İnsanlar İle Baş Etme
Öfke Nedir?
Öfke Türleri Nelerdir?
Öfke Durumunda Verdiğimiz Tepkiler?
Öfkeyi Yönetmek İçin Neler Yapabiliriz?
Duyuru Tarihi : 3/12/2021
Paylaş