Sayın Üyemiz;

Odamıza gelen yazıda, T.C. Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü tarafından KOBİ’lere, Kadın ve Genç Girişimcilere yönelik bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla ''Export Akademi- Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı'' oluşturulduğu belirtilmiştir. Bu çalışmalar kapsamında, KOBİ’lerimiz ile ihracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerimizin bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla, UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. (UPS) ile işbirliği içinde "Export Akademi – Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı" 26 Ocak 2022 Salı günü saat 09:30'da online olarak gerçekleştirilecektir.

Söz konusu etkinliğe katılım için kayıt olunması gerekmektedir. Kayıt linki, etkinlik programı ve Zoom Meeting Kullanım Kılavuzu ile ilgili linkler aşağıda almaktadır.

Detaylı bilgiye ve programa ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 21/1/2022