Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda  minik yürekleri sevinçle dolduracağız, oyuncak ve kıyafetlerle mutluluğu paylaşacağız.

Sakarya Sanayi ve Ticaret Odası olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda afet bölgesindeki çocuklarımıza ulaştırılmak üzere bayramlık kıyafet ve oyuncak kampanyamıza sizleri de davet ediyoruz.

Depremzede çocuklarımız için bayramlık hediyelerinizi 18 Nisan 2023 Salı günü mesai bitimine kadar SATSO Hizmet Binası’na ulaştırabilirsiniz.

Göndereceğiniz oyuncak ve kıyafetlerle çocuklarımızın tebessümü olabilir, çifte bayramın mutluluğunu yaşatabilirsiniz. Hep birlikte yaşanan acıları hafifletelim ve el birliğiyle çocuklarımızın gülüşü olalım!

Duyuru Tarihi : 10/4/2023