Sayın Üyemiz;

Ticaret İl Müdürlüğü'nden Odamıza gelen yazıda; Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü; Tüketici bilincini geliştirmek ve bu yönde hak arama alışkanlıklarını yaygınlaştırmak, tüketici haklarına saygılı kişi, kurum ve kuruluşları teşvik etmek, tüketicinin korunması ve bilinçlendirilmesi ile ilgili bilimsel çalışmaları özendirmek amacıyla, "Radyo-Televizyon Programı", "Yazılı Basın Tüketici Köşesi", "Bilinçli Tüketici", "Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'un Uygulanmasında Başarılı Kuruluş", "Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma", "Bilimsel Çalışma ve Hizmet" ve "Tüketici Özel Ödülü" dallarında her yıl hak sahiplerine verilen Tüketici Ödülleri'nin bu yıl 18'incisinin verileceği bildirilmiştir.

2014 faaliyetlerine göre altı dalda verilecek olan "18.Tüketici Ödülleri" başvurularının 29 Ocak 2015 Cuma günü 17:30'a kadar Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü'ne bizzat yada posta yoluyla yapılması gerekmektedir. Detaylı bilgi ekte yer almaktadır. Üyelerimize duyurulur.
Üyelerimizin bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

Uğur TIN

Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 21/1/2015