Sayın Üyemiz;

Malezya Uluslararası Ticaret ve Sanayi Bakanlığı'nın ev sahipliğinde, Malezya Dış Ticaret Kalkılma Kurumu, Helal Sanayi Kalkınma Kurumu ve Malezya İslami Kalkınma Departmanı işbirliğinde, "Dünya Helal Zirvesi"nin 30 Mart-4 Nisan 2015 tarihleri arasında, Kuala Lumpur Fuar Merkezi, Malezya'da düzenleneceği bildirilmektedir.

Yüksek düzeyde katılımın beklendiği, 30 ülkeden 500 katılımcının ürün ve hizmetlerini sergileyeceği ve bu yıl 12.  düzenlenecek olan Helal gıda ve içecek fuarı ile Malezya Uluslararası Helal Toplantısı (MIHAS) kapsamında Helal sektöründe dünyanın önde gelen temsilcilerin bir araya geleceği altı konu odaklı konferans, forum ve yuvarlak masa toplantıları gerçekleştirileceği belirtilmektedir.

Söz konusu etkinlik ile ilgili detaylı bilgiye www.worldhalalsummit.com adresinden ulaşılabilmektedir.

Saygılarımızla.

Uğur TIN

İlgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 22/1/2015