Sayın Üyemiz; 
 

11-12-13 Mayıs 2015 tarihlerinde Sakarya Üniversitesi kampüs alanında, Sakarya'da bulunan kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütleri işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Sakarya Ar-Ge, Girişimcilik ve İnsan Kaynakları Fuarı (SAGİF'15) düzenlenecektir.

Katılımcı firmalardan herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

11-12-13 Mayıs 2015 tarihlerinde Sakarya Üniversitesi kampüs alanında, Sakarya'da bulunan kamu kuruluşları ve sivil toplum örgütleri işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Sakarya Ar-Ge, Girişimcilik ve İnsan Kaynakları Fuarı (SAGİF'15) katılım başvuruları www.sagif.org adresinden alınmaktadır.

SAGİF Fuarı, üniversite öğrencilerinin iş dünyasıyla buluşturulmasının yanı sıra iş dünyasının da kamu kurumlarıyla ve ilgili STK'larla buluşmasını sağlamak gibi iki önemli misyonu bulunmaktadır. Öncelikle nitelikli öğrencilerimizin iş dünyasıyla buluşturulması doğrultusunda; öğrencilerimizin fuara katılan firma temsilcileriyle doğrudan iletişim kurmaları, ilgili alanlarda iş dünyasına yönelik; çalışma koşulları, personel politikaları, sektör ve piyasa bilgileri, işe alım aşamaları ve işe alınması planlanan çalışanlarda aranılan özellikler gibi faydalı bilgiler edinmeleri; firmaların ise kamu kurumlarıyla ve STK'larla iletişim kurmaları ve aralarında sıcak bir birlikteliğin oluşumunu sağlamak amaçlanmaktadır.
Ulusal/Uluslararası işletmelerin işyeri temsilcileri, Farklı üniversitelerin öğrencileri ve mezunları ile diğer illerdeki üniversite öğrencileri, İş değiştirmek isteyen nitelikli işgücü, Yükseköğretim seçeneklerini tanıyarak kariyer planlaması yapacak meslek seçme aşamasında bulunan tüm lise son sınıf öğrencileri, iş arayanlar.

Fuara katılımınızı bekler işlerinizde kolaylıklar dilerim.

Detaylı bilgi için: www.sagif.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,

Uğur TIN
Genel Sekreter


Fuar afişine ulaşmak için tıklayınız.

Davetiyeye ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.



Duyuru Tarihi : 24/4/2015
Paylaş