Sayın Üyemiz; 
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamıza gelen yazıda; Avrupa Birliği'ne üye 28 ülke ve Türkiye'de sürdürülebilirlik ve inovasyon konusunda başarı çalışmalarıyla ön plana çıkan işletmelere verilen Avrupa Birliği (AB) Çevre Ödülleri, çevresel, sosyal ve ekonomik konuları bütüncül bir şekilde yöneten yenilikçi uygulamaları ödüllendirmeyi hedeflediği belirtilmiştir.

Ödüller, Ürün/Hizmet, Yönetim ve Süreç olmak üzere üç kategoride verilecektir. Bölgesel Çevre Merkezi (REC) - Türkiye ve Birliğimiz işbirliğinde düzenlenen AB Çevre Ödülleri Türkiye Programı ülkemizde işletmelerde sürdürülebilirlik çalışmalarının yaygınlaştırılmasını sağlamak için inovasyonun teşvik edilmesini amaçladığı bildirilmiştir.AB Çevre Ödülleri 2016 Türkiye Programı'na başvuru ve detaylı bilgi, http://www.abcevreodulleri.org/ adresinde yer almaktadır.

Türkiye'de 2006 yılından beri gerçekleştirilen "AB Çevre Ödülleri" için başvuru süresinin 30 Kasım 2015 Pazartesi günü sona ereceği bildirilmiştir. Konuyla ilgili detaylı bilgi ekte yer almaktadır.
Üyelerimizin bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ
Genel Sekreter


Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.


Duyuru Tarihi : 22/9/2015
Paylaş