Sayın Üyemiz;

Güney Amerika'nın batısında, Pasifik kıyısında yer alan Ekvador ile ilgili 13 Ekim 2015 Salı günü, saat 16:00'da, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince bir yuvarlak masa toplantısı düzenlenecektir.

Ekvador Dış Ticaret Bakanı Diego Aulestia'nın katılımıyla gerçekleştirilecek toplantıda Ekvador'da yatırım fırsatları tanıtılacaktır. Toplantıya katılmak isteyenlerin ekte yer alan katılım formunu doldurarak en geç 12 Ekim 2015 Pazartesi günü mesai bitimine kadar [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir. Özellikle, endüstriyel tarım, demir çelik, petrokimya, işlenmiş gıda sektörü, inşaat ve altyapı, biyoteknoloji, hizmet (Yazılım Geliştirme, Yabancı Dil Öğretimi, Turizm, Film Prodüksiyonu) sektörlerinden katılım beklenmektedir.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.
Katılım formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 7/10/2015