Sayın Üyemiz,

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak ortağı olduğumuz, Avrupa İşletmeler Ağı üyesi Doğu Marmara ABİGEM ve Kocaeli Sanayi Odası işbirliğinde, 09 Aralık 2015 Cuma günü 14.00 - 17.00 saatleri arasında Belçika Flaman Bölgesi - Türk firmaları iş görüşmeleri etkinliği gerçekleştirilecektir.

İş görüşmelerine katılacak Belçika Flaman bölgesi firmalarının profilleri ek'te çizelgede ve ayrıca faaliyet detaylarıyla metin olarak sunulmuş olup, ikili görüşmelere katılım ücretsizdir. İlgili iş görüşmelerine katılım için aşağıda sunulan Katılım Formu'nu doldurarak, 3 Aralık 2015 Perşembe günü mesai bitimine kadar, [email protected] mail adresine ya da 0264 291 53 39 numaralı faks tarafımıza göndermenizi rica ederiz.

PROGRAM:
Program Yeri: Kocaeli Sanayi Odası İzmit Merkez Ofisi
Tarih           :  9 Aralık 2015 Çarşamba
                     14.00 - 17.00 İkili İş Görüşmeleri

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

Firma profillerine ulaşmak için tıklayınız(1) tıklayınız(2).

Katılım formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]