Sayın Üyemiz;

Üretimin, ticaretin ve hizmetin tüm alanlarında KOBİ'lerin yaşadığı sorunlara çözüm bulmak; ülkemizin büyümesinde ve kalkınmasında kalıcı başarıyı yakalaması için KOBİ'lere sürdürülebilir rekabet gücü kazandıracak yol haritalarının çizildiği KOBİ Zirveleri'nin XII.'si; TOSYÖV, TOBB ve KOSGEB işbirliği ile gerçekleştirilecektir.

27-28 Nisan 2016 tarihleri arasında İstanbul Dedeman Otel'de yapılacak XII. KOBİ Zirvesi "Girişimcilik Ekosistemi" ana teması ile gerçekleştirilecektir. Bu ana tema çerçevesinde iki gün boyunca gerçekleştirilecek oturumlarda "Girişimci Dostu Düzenleyici Çerçevenin Geliştirilmesi", "Yenilikçi Girişimciliğin Desteklenmesi ve Sınai Mülkiyetin Önemi", "Tematik ve Genel Destekler", "Girişimcilerin Finansmana Erişiminin Kolaylaştırılması", "Savunma Sanayi ve Uydu Uzay Teknolojilerinde KOBİ'ler", "Girişimcilik Kültürünün Geliştirilmesi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri" değerlendirilecektir.

Söz konusu Program ve detaylı bilgi için  http://www.kobizirvesi.org.tr/ adresini inceleyebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]