Sayın Üyemiz;

Türk-Arap Ekonomi Forumu (TAF'2016) 11 inci toplantısı 28 Nisan 2016 tarihinde İstanbul Çırağan Sarayı'nda TAF ve Al-Iktissad Wal-Aamal Group (AIWA) tarafından gerçekleştirilecektir.
Konuya ilişkin olarak, TAF'dan alman yazıda, Foruma Başbakan Yardımcımız Sayın Mehmet Şimşek'in katılacağı belirtilerek, Forumun Borsa İstanbul ve Başbakanlık Yatırım Destek Ajansı ile Başbakanlık Tanıtım Ajansı tarafından da desteklendiği ifade edilmektedir.

Yazıda ayrıca, bankacılık, finans, enerji, inşaat, gayrimenkul, müteahhitlik, savunma ve ulaştırma temel konu başlıkları ile toplanacak olan TAF'2016'ya Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Kuveyt, Suudi Arabistan, Umman hükümet üyelerinin yanı sıra Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi'nin de resmi davetli bulundukları belirtilmektedir.

Forum kapsamında, üst düzey kamu kurumlan temsilcileri ve işadamlarının katılacağı üst düzey kapalı yuvarlak masa toplantılarının yanı sıra, firmalar arasında görüşmelere de imkan sağlanacağı, yine bahse konu TAF yazısında belirtilmektedir.
TAF 2016'ya katılmak isteyenlerin http://www.turkisharabeconomicforum.com adresinde yer alan Kayıt Formunu doldurmaları gerekmektedir. Ayrıca katılım forumuna, TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurtiçi Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.

Saygılarımızla,

 
 
Yiğit ATEŞ
Genel Sekreter
 
Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.
Kayıt formu için tıklayınız.
 
Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.


[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]

 
Duyuru Tarihi : 26/4/2016
Paylaş