Sayın Üyemiz;

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yurtdışı İş Geliştirme Komisyonu ile Sakarya Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü'nün ortaklaşa yürüttüğü Üniversiteden Pazar Elçiliğine Projesi (UPEP), Sakarya Üniversitesi'nde öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilerin Sakarya'da faaliyet gösteren işletmelerde yarı zamanlı staj yapmalarına olanak sağlayan bir projedir.

Bu proje ile, amacımız, firmalarımızın birden fazla yabancı dil bilen öğrenciler sayesinde yeni pazarlara ulaşma ve/veya var olan pazarlarını genişletme, Yurtdışı ziyaretlerinde ve yurtiçi alım heyetleri görüşmelerinde iletişim avantajı elde etme, Yabancı öğrenciler vasıtasıyla farklı kültürlerle iletişim yeteneklerimizi geliştirme ve iş dünyamızın kurallarını ve kültürünü bu öğrenciler vasıtasıyla firmanızı dünyaya tanıtmaktır.

Projeye dahil olmak isteyen firmalarımızın http://upep.sakarya.edu.tr/tr linkinde UPEP Başvuru formunu doldurarak, Odamızın [email protected] adresine veya 0 264 888 291 53 40 nolu faksına göndermeleri önemle rica olunur.

Saygılarımızla.

Yiğit ATEŞ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]