Sayın Üyemiz; 

Ar-Ge ve Tasarım faaliyetlerinin desteklenmesi ile ilgili kanun uygulama yönetmeliğinin ve ilgili Bakanlar Kurulu Kararlarının yayınlanması ile birlikte Ar-Ge ve Tasarım Merkezi olmak için önemli fırsatlar da beraberinde gelmiştir. Bu fırsatlar konusunda firmaları bilgilendirmek ve Ar-Ge ve Tasarım Merkezi olma potansiyeline sahip firmaların bu desteklerden yararlanmasını sağlamak üzere tüm ülke çapında büyük bir tanıtım ve bilgilendirme çalışması başlatılmıştır. Bu çalışmalar kapsamında;

 Ar-Ge ve Tasarım Merkezi olmanın firmalara sağladığı avantajları değerlendirmek,  Ar-Ge ve Tasarım Merkezi olmak için yapılması gerekli işlemler hakkında bilgilendirmelerde bulunmak ve Ar-Ge ve Tasarım Merkezi hakkında firmalara özel başvuru yol haritası oluşturmak üzere 20 Ekim 2016, Perşembe günü yapılacak olan toplantı  Sn. Bakanında katılabileceği ileri bir tarihe ertelenmiş olup söz konusu toplantının tarihi kesinleşince bilgilendirme yapılacaktır.

Seminer sonrasında Ar-Ge ve Tasarım Merkezi olma potansiyeline sahip firmalarla birebir görüşmeler yapılacaktır. Bu birebir görüşmeler için ön kayıt, http://biltekegitim.sanayi.gov.tr adresindeki Ar-Ge ve Tasarım Merkezi Yeterlilik Bilgi Formu'nun doldurularak yapılacaktır. Kesin katılım durumu ve görüşme programı ise firmalara gönderilecek e-posta aracılığıyla bildirilecektir.

Saygılarımızla,

 

Yiğit ATEŞ
Genel Sekreter

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]

Duyuru Tarihi : 11/10/2016
Paylaş