Sayın Üyemiz; 
 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Katar Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde, Katar Başbakanı Shaikh Abdullah bin Nasser bin Khalifa Al Thani'nin himayelerinde, 17-18 Ocak 2017 tarihlerinde Doha'ya bir ziyaret gerçekleştirileceği bildirilmektedir. Söz konusu ziyarete, Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci iştirak edecektir.

Paneller, ikili görüşmeler (B2B) ve saha ziyaretlerinin gerçekleştirileceği "2017 2. Kobiler Konferansı'na iştirak edecek firmalarımıza, KOSGEB kuralları çerçevesinde destek sağlanabilecektir. KOSGEB tarafından belirlenen Genel Destek Programı Uygulama Esaslarına www.kosgeb.gov.tr web sayfasından, "Destekler" başlığı altındaki "Genel Destek Programı/Genel Destek Programı Uygulama Esasları" bölümünden ulaşılabilmektedir.

Programa katılmak isteyen firma temsilcilerinin konaklama, uçak, transferler, yemek vb. organizasyon giderlerini karşılamak üzere, organizasyonu gerçekleştirmek üzere Birliğimizce görevlendirilen GOLDEN BAY TURIZM YATIRIMLARI A.Ş.- Garanti Bankası Harbiye Şubesi, TR47 0006 2000 0780 0006 2961 43 numaralı Türk Lirası hesabına 1750,- (BinYediYüzElli) TL ön avans bedeli ödemeleri gerekmektedir. Katılım bedelinin kesinleşmesini takiben, bakiye tutar ziyaret öncesinde katılımcılardan talep edilecektir.

Ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin http://kobilerkonferansi.tobb.org.tr adresinde yer alan başvuru formunu doldurmalan, yüksek çözünürlüklü ve "jpeg" formatında bir fotoğraf, pasaportun renkli kısmı ve avans bedelinin ödendiğini gösteren dekontun da [email protected] adresine en geç 9 Ocak 2017 tarihine kadar iletmeleri gerekmektedir.

Kişi başı organizasyon giderleri, katılımcı sayısına göre tespit edilmektedir. Bu itibarla, katılım teyidini bildirip, avans ödemesini yapmış olan firmalarımızm ziyarete katılmaktan vazgeçmeleri halinde, yapılan ödemenin iadesinin yapılabilmesi için, en geç 11 Ocak 2017 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar TOBB'ne yazılı olarak bildirimde bulunmaları gerekmektedir.

TOBB-Katar etkinliğin ilişkin detaylı bilgi, taslak program ve başvuru formuna TOBB web sayfası (www.tobb.org.tr) "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/Yurt Dışı Etkinlikler" bölümünden ulaşılabilmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

Ayrıntılı bilgi için
Kaan Gaffaroğlu: +90 312 218 22 20
Başak Onur : +90 312 218 22 12
Şehla Ali Hasan : +90 312 218 22 21
Email : [email protected]


Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ
Genel Sekreter



Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.
 

 

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]

Duyuru Tarihi : 5/1/2017
Paylaş