Sayın Üyemiz;

Orta Amerika kıtasında bir ada ülkesi olan ve  12 milyonluk nüfusu ile renkli ve çok dilli bir ülke haline gelmiş Küba Cumhuriyeti, son yıllarda kaydedilen ekonomik istikrar, AB ve EFTA ülkelerinin yanı sıra Küba Gümrük Birliği ve Küba Kalkınma Topluluğu ülkeleri ile serbest ticaret imkânlarıyla ülkemiz ihracatçıları ve yatırımcıları için cazip bir pazar konumundadır.

Odamız bu vesileyle  KOSGEB destekli 16-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında 5 gece 6 gün Küba Cumhuriyeti'ne İş Gezisi yapmayı planlamaktadır.

Firmalarımızın  ticaret, yatırımlar, hizmetler kanalıyla Küba'nın sunduğu iş potansiyelini karlı yatırımlara dönüştürebilecekleri bu organizasyona katılmak isteyen üyelerimizin ek'te sunulan "Rezervasyon Başvuru Formu"nu doldurarak en geç 09 Mart 2017 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamızın 291 53 40 nolu faksına yada [email protected] adresine mail gönderilmesi önemle rica ederiz.

Tahmini Katılım bedeli
Tek kişilik odada kişi başı konaklama : 13.000 TL +Vize Masrafları
İki kişilik Oda da Kişi Başı Konaklama: 11.600 TL +Vize Masrafları

Not: Gezi bitiminde katılımcı firmalarımızın KOSGEB tarafından geriye alacak olduğu destek bedeli 5.000. TL'dir.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ
GENEL SEKRETER

Detaylı Bilgi İçin ;

Ticaret ve Belgeler Müdürlüğü
Tel : 888 30 37 / 888 30 30 / 888 30 36

Rezervasyon Başvuru Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]