Sayın Üyemiz,

Kutlu Doğum Haftası kapsamında Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş himayesinde, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde ortak bir proje hazırlandı.

Planlanan çalışmada, hem haftanın manevi önemine dikkat çekmek hem de Hz. Peygamber ve Güven Toplumu temasına uygun olarak birlik beraberlik ve dayanışmayı arttırmak amaçlanıyor.

Yeşil nokta projesine katılan ve ayrıca SATSO Üyesi olan projeye katılmış işyerlerinde 14-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak alışverişlerde %5 - %30 arasında değişen oranlarda indirim uygulanacak.

İçinde bulunduğumuz manevi ayı taçlandıran Kutlu Doğum Haftası vesilesi ile Valimiz Sayın Hüseyin Avni Coş’un destekleri ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün işbirliğinde, Kutlu Doğum Haftası farkındalığını arttırmak, her alanda birlik ve beraberlik duygusunu geliştirmek, ekonomik hareketliliği arttırmak, üretim ve tüketim sektörlerini anlamlı bir etkinlik için bir araya getirmek hedefiyle gerçekleştirilecek etkinliklere ve indirim kampanyalarına SATSO Üyesi tüm işyerlerimizi davet ediyoruz.

Saygılarımızla.

 

Yiğit ATEŞ
GENEL SEKRETER

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]

Duyuru Tarihi : 14/4/2017
Paylaş