Sayın Üyemiz,

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı bünyesinde kurulan Bilim, Teknoloji ve Eğitim Dairesi; bilim teknoloji ve sanayi politikaları doğrultunda ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynağını belirlemek ve yetiştirilmesine yönelik ilgili kurum ve kuruluşlar ile işbirliği içerisinde programlar geliştirmek, uygulanmasını koordine etmek amacıyla "Türkiye'de İhtiyaç Duyulan İnsan Kaynağı Niteliğinin Belirlenmesine Yönelik Anket Çalışması"  başlatmıştır.

Bahse konu anket çalışmasına http://anket.sanayi.gov.tr/index.php/258358?lang=tr linkinden ulaşılabilmektedir. İlgili kurumlar ile koordineli olarak belirlenen ihtiyaçların giderilmesi ve insan kaynağının geliştirilmesine yönelik programların geliştirilmesinin hedeflendiği anketi en geç 25 Eylül 2017 tarihine kadar doldurmanızı önemle rica ederiz.

Saygılarımızla.

Yiğit ATEŞ
GENEL SEKRETER

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]