Sayın Üyemiz,

Her alanda hızlı bir gelişme sürecine giren ilimizde özellikle sanayi yatırımları ve üretimleri konusunda büyük ilerlemeler  kaydedilmektedir. Her gün yeni bir sanayi  tesisinin filizlendiği ilimizde bu hızlı gelişmeye paralel olarak kalifiye çalışana olan talep de hızla artmaktadır. İşletmelerimiz çalışan ihtiyaçlarını bir çok farklı kaynaktan karşılamakla beraber istenilen niteliklerde kalifiye elaman bulamadıklarından sıklıkla şikayet etmektedirler.

Bu bağlamda,  Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak, üyelerimizin çalışan temininde Odamızın CV havuzundan da yararlanmalarını talep etmekteyiz. CV Havuzumuzda; Endüstri, Makine, Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, Çevre, Jeofizik, Gıda v.b. mühendislik dalları ile Dış Ticaret, Muhasebe- Finansman, İşletme- İktisat- Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi, İnsan Kaynakları, Satış-Pazarlama,  Turizm-Otelcilik vb. bölümlerden yeni mezun olmuş ve iş tecrübesi bulunan kalifiye kişilerin başvuruları bulunmaktadır. 

Odamız CV Havuzundan yararlanmak için, aradığınız personelin  eğitimini ve sahip olması gereken vasıfları belirtir talebinizi [email protected] e-mail adresi aracılığıyla Odamıza  iletmeniz yeterlidir. İlettiğiniz talep doğrultusunda beyaz yaka çalışan ihtiyacınızı karşılamanıza yardımcı olmak için CV havuzumuzda bulunan başvurulardan aradığınız kriterlere uygun olanlar tarafınıza gönderilecektir.

Odamız üyelerinin çalışan ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak amacıyla önerdiğimiz  işbirliğinin işletmenizce dikkate alınması temennisiyle işlerinizde başarılar ve hayırlı kazançlar dileriz.

Saygılarımızla,

 

Yiğit ATEŞ
GENEL SEKRETER 

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]

Duyuru Tarihi : 13/11/2017
Paylaş