Sayın Üyemiz;

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı kapsamında VOC-TEST Merkezleri - II Hibe Programı desteği ile "İş ve Yönetim"sektöründe sınav ve belgelendirme merkezi kurulması ve ulusal meslek standartlarının hazırlanması amacıyla, 1 Mart 2016 tarihinde TOBB Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi Projesi başlatılmıştır.

Bu çerçevede hazırlanan ve proje çıktılarından biri olacak olan Kurumsal İletişim Uzmanı (Seviye 6) ve TesisYöneticisi (Seviye 6) mesleklerine ilişkin taslak meslek standartları Projenin web sitesi www.yetmer.org.tr adresinin duyurular bölümünden ulaşılabilmekle birlikte,  taslak yeterliliğe ilişkin görüş ve önerilerinizin en geç 12 Ocak 2018 tarihine kadar [email protected] adresine iletilmesi hususunda gereğini rica ederim.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]