Sayın Üyemiz,

Makedonya Başbakanı Sn. Zoran Zaev'in Ankara'ya gerçekleştirileceği resmi ziyaret kapsamında, 11 Şubat 2018 Pazar günü, saat 20.30'da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ev sahipliği'nde, TOBB İkiz Kuleler Binasında bir çalışma yemeği düzenlenmesi planlanmaktadır.

Makedonya Başbakanı Sn. Zaev'e, Makedonya'nın Yabancı Yatırımlardan Sorumlu Bakanı Sn. Adnan Kahil ve Milletvekillerden oluşan bir heyet eşlik edecek olup, heyetin söz konusu toplantıda Türk yatırımcı ve potansiyel yatırımcılarla biraraya gelerek sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde fikir alışverişinde bulunması öngörülmektedir.

Katılmak isteyenlerin 09 Şubat 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar TOBB (Damla Tufan, Tel : 0312 218 22 26, e-posta: [email protected]) bilgi vererek kayıt işlemlerini tamamlaması gerekmektedir.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]