Sayın Üyemiz,

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) 2018 yılı Mali Destek Programlarından biri "Ulaşım Araç ve Sistemleri Değer Zincirlerinin Güçlendirilmesi Mali Destek Programı'dır." Destek Programının amacı, ilgili değer zincirindeki işletmelerin; yenilikçi ekosistemlerle entegrasyonunu ve üretim süreçlerinde ve ürünlerinde ileri teknolojiye geçişini destekleyerek Bölge’mizin ulaşım araç ve sistemlerine yönelik üretim ve hizmet faaliyetlerinde değer zincirlerinin rekabetçiliğine katkı sağlamaktır. Başvuru sahipleri tek başlarına ya da ortak kuruluşlarla birlikte başvuruda bulunabilirler. Ortaklar, KOBİ olma, işletme olma ve Ajans görev bölgesi içinde olma şartlarından muaftır.

Öncelikler:
Ulaşım araç ve sistemleri üretimi değer zincirlerinde geliştirilecek işbirlikleri
Tasarım altyapısının geliştirilmesi
Sektörde ithal ikamenin sağlanması
Katma değeri yüksek bileşenlerin üretilmesi

Son başvuru tarihi: 23 Mart 2018, Cuma (saat: 23.59)

Ayrıntılı bilgi için Sakarya Yatırım Destek Ofisi ile irtibata geçiniz.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]