SAKARYA TİCARET VE SANAYİ ODASI ÜYELERİNE ÇOK ÖNEMLİ DUYURU

24.09.2017 tarih ve 30190 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı ile "2018 yılı Nisan" ayına ertelenen ve 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu'nun 84. Maddesi gereğince yapılması gereken Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyeliği Seçimleri 02 Nisan 2018 Pazartesi Günü 09:00–17:00 saatleri arasında Hanlı Sakarya Mah. Şehit Onbaşı Zekeriya Gözyuman Cad. No:19 Arifiye/SAKARYA adresindeki Oda Hizmet Binamızda yapılacaktır.

Seçimlerde esas alınacak olan T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin "ORTAK VERİ TABANI" nından alınan ve Arifiye İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından onaylanan seçim listeleri; 14-15-16 MART 2018 tarihlerinde Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında "ÜÇ TAM GÜN SÜRE" ile ilan edilecektir.

Üyelerimizin seçim sürecinde mağdur olmamaları için 14-15-16 MART 2018 tarihlerinde Oda Hizmet Binamızda ilan edilecek olan seçim listelerini dikkatle incelemelerini, varsa itirazlarını Odamızdan temin edecekleri matbu dilekçeye, talep edilen ek belgeleri ekleyerek ARİFİYE İLÇE SEÇİM KURULU BAŞKANLIĞI'na (Sakarya Adliye Sarayı/Valilik Kampüsü) iletmelerini önemle rica ederiz.

Üyelerimize önemle duyurulur.

SAKARYA TİCARET VE SANAYİ ODASI

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]