Sayın Üyemiz,

Kuruluşumuz TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş. tarafından eş zamanlı hazırlanan DOĞU MARMARA TARIM FUARI Tarım, Hayvancılık, Tavukçuluk ve Süt Endüstrisi Fuarı ve DOĞU MARMARA SERA, BAHÇE ve SÜS BİTKİLERİ FUARI Kocaeli Sanayi Odası işbirliğinde, T.C Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli Ticaret Odası, Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve TARMAKBİR Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliğinin değerli destekleri alınarak 11-15 Nisan 2018 tarihleri arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenlenecektir.

Tarım ve hayvancılık sektöründeki gelişmeleri ve yenilikleri ilgililere topluca sunmayı hedefleyen Fuarımızda, tarımsal mekanizasyon, traktör, tohum, hayvancılık ve süt endüstrisine ait ekipmanlar başta olmak üzere bölgenin ihtiyaç duyduğu tüm ekipman ve ürün grupları yer alacaktır

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

FUAR ADI: Doğu Marmara Sera, Bahçe Ve Süs Bitkileri Fuarı
TARİH: 11 - 15 Nisan 2018
ZİYARET SAATLERİ:
11-12-13-14 Nisan 2018 10.00-19.00
15 Nisan 2018 10.00-18.00
YER: Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Fuar Merkez

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]