Sayın Üyemiz,

Sigorta teminatı bulunamayan ya da çok yüksek primler ile sigorta yaptırmak zorunda kalan aşağıda belirtilen sektörlerde faaliyet gösteren firmaların tespit edilmesine yönelik Odalar ve Borsalar Birliğince bir çalışma yapılmaktadır.

Bu kapsamda, "Mobilya imalatı," "Kauçuk ve plastik ürünlerin imalatı," "Suni veya sentetik elyaf imalatı," "Ağaç, ağaç ürünleri ve mantar ürünleri imalatı (mobilya hariç); saz, saman ve benzeri malzemelerden örülerek yapılan eşyaların imalatı," "Deri ve ilgili ürünlerin imalatı," "Giyim eşyalarının imalatı" ile "Tekstil ürünlerinin imalatı" sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların www.sigorta.org.tr adresinde yayımlanan ve bir örneği ekte iletilen anket formunu doldurarak elektronik ortamda Birliğimize iletilmek üzere en geç 15 Mayıs 2018 tarihine kadar Levhaya kayıtlı bir Sigorta Acentesine teslim etmesi talep edilmektedir.

Levhaya kayıtlı Sigorta Acentelerinin iletişim bilgilerine www.sigorta.org.tr adresinden ulaşılabilmektedir.

444 95 59 numaralı çağrı merkezinden konuya ilişkin ayrıntılı bilgi alınabilmektedir.

Saygılarımızla,

Teyfik ÖZTÜRK
Genel Sekreter V.

Ankete ulaşmak için tıklayınız.

İlgili resmi yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]