Sayın Üyemiz,

ABD Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müsteşarlığı tarafından Amerika'da yatırımı destekleyen Select USA (https://www.selectusa.gov/welcome​) programı kapsamında, 2018 Select USA Yatırım Zirvesi için Amerika’ya Türk İş Adamlarından oluşan bir delegasyon düzenlenecektir. 
SelectUSA Programı ve Zirve ( SelectUSA Summit) hakkında verilen bilgiler şu şekildedir:

- Select USA Programı ABD'ye yatırım yapmanın avantajlarını ortaya koyarken Türk firmalara ücretsiz danışmanlık hizmetleri verir. ABD'de yatırım yapmak isteyen yada mevcut işlerini büyütmek isteyen iş sahiplerine, işyeri açma ve genişletme sürecinde lojistik prosedürü anlamalarına yardımcı olmaya amaçlar. 

- ABD Ticaret Bakanlığı tarafından düzenlenen 2018 Select USA Yatırım Zirvesi 20-22 Haziran 2018 tarihinde ABD'nin Washington D.C. bölgesinde gerçekleşecektir. (https://www.selectusa.gov/selectusa-summit) Zirve'de, üst düzey iş dünyası ve hükümet liderleri son eğilimler hakkında görüşlerini sunarken, ABD’nin dört bir yanında bulunan yatırım fırsatları sergilenecektir. Zirve, iş geliştirmek isteyen yetkilileri biraraya getirerek kaynaklar ve teşvikler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlayacaktır. Önceden programlanan birebir görüşmelerle yatırımcılara, ilgi oldukları eyaletler hakkında bilgi edinip yatırım projelerini eyalet kalkınma ajansı yetkilileriyle paylaşma ve daha fazla bilgi edinme imkanı sunacaktır

- Zirve'ye kayıt için : https://www.selectusasummit.us/apply/; Zirve programı hakkında detaylı bilgi için : https://www.selectusasummit.us/agenda-overview/

- Ayrıca 2018 SelectUSA Yatırım Zirvesi çerçevesinde farklı eyaletlerde yan etkinlikler düzenlenecek olup, bu etkinlikler hakkında daha fazla bilgiye https://connect.eventtia.com/en/dmz/selectusaspinoff/website site linkinden ulaşılabilir.

Saygılarımızla,

 

Teyfik ÖZTÜRK
Genel Sekreter V.

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]

Duyuru Tarihi : 15/5/2018
Paylaş