Sayın Üyemiz;

İşveren ve İşveren Vekili için İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Sertifika Programı, 21.05.2018 tarih ve 230427 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren yönetmeliğe dayanmaktadır.

Söz konusu Yönetmelikle, elliden az çalışanı bulunan ve az tehlikeli sınıfta yer alan işyerlerinde, işe giriş ve periyodik muayeneler hariç iş sağlığı ve güvenliği hizmetlerinin işveren veya işveren vekili tarafından yürütülebilmesine ilişkin usul ve esaslar düzenlenmektedir. Bu kapsamda İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri belgesinin alınabilmesi için Sınav Katılım Hakkı belgesinin alınması gerekmektedir. Bu belgenin alınabilmesi için İşveren veya İşveren Vekili tarafından yürütülecek İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Eğitimine katılım zorunludur. Zorunlu eğitim programına katılarak başarılı olan işveren veya işveren vekilleri Sınava Giriş Hakkı kazanacaktır.

Gebze Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından sağlanan zorunlu eğitim sonunda Sınav Katılım Hakkı belgesi verilecek olan program, kolaylık sağlanması açısından Uzaktan Eğitim Modeli ile hazırlanmış ve kayıtlar alınmaya başlamıştır.

Detaylı bilgi ve başvurulara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://isgvekil.gtu.edu.tr

Saygılarımızla,


Teyfik ÖZTÜRK
Genel Sekreter

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]

Duyuru Tarihi : 27/7/2018
Paylaş