Sayın Üyemiz;

Şirketlerin hayat sigortası olarak da tanımlanan, aynı zamanda şirketler için bir erken uyarı sistemi olan "Alacak Sigortası", şirketlerin ihracat ve yurt içi satışlarından olan alacaklarını sigortalayan bir sistemdir. Şirketlerin ticari faaliyetlerini, büyük ölçekli kayıplardan korumak ve karlı bir şekilde büyümesine yardımcı olmayı amaçlayan bu sistem ;sektörel ve ekonomik trendler hakkında güncel veriye sahip olarak bilgiye dayalı kredi kararları almak, kayıpların önüne geçmek ve onların asgariye indirmeyi amaçlamaktadır.

Odamızda üyelerimize yönelik olarak 03 Ekim 2018 Çarşamba günü saat:13.45'de "Alacak Sigortasının tanıtımı" hakkında toplantı düzenlenecektir. Konuyla ilgili Coface Firması Uzmanlarından Sayın Erkin KISAKÜREK sunum yapacaktır.

Saygılarımızla,

Teyfik ÖZTÜRK

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]