Sayın Üyemiz,

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak Türkiye Odalar ve Borsalar öncülüğünde Hazine ve Maliye Bakanlığı koordinesinde sizleri Enflasyonla Topyekün Mücadele kampanyasına katılmaya davet ediyoruz. Enflasyonla topyekun mücadele programı çerçevesinde indirim kampanyası düzenlenmiştir.
Enflasyonla mücadele ne tek başına kamu ne de tek başına özel sektör yapabilir. Sorumluluk ve görev hepimizindir. Enflasyonla mücadele, aynı zamanda işsizlikle, yüksek faizle ve artan girdi maliyetleriyle mücadeledir.
Kampanyaya dahil olmak isteyen üyelerimizin; Yıl sonuna kadar satışını yaptığı ürünlerde en az %10 indirim uygulamak şartı ile, göndermiş olduğumuz mail ekinde bulunan stickerin çıktısını alabilir veya Odamız Ticaret ve Belgeler Müdürlüğü’nden ücretsiz temin edebilirsiniz. Kampanya'yı tanıtan stickerların iş yerine yapıştırılarak, ekte bulunan diğer formun doldurulup en az 3 adet işyeri görsellerinin [email protected] mail adresine gönderilmesi hususunu bilgilerinize rica ederiz.
Kampanya katılımınızı [email protected] adresine veya 0264 8883037- 8883042 numaralı telefona 22 Ekim 2018 tarihine kadar bildirmeniz halinde; firma unvanı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bildirilerek ülke çapında kampanyaya katılan firmalar listesinde yer alacaktır.



Ürün listesine ulaşmak için tıklayınız.

Kampanyaya katılan üyelerimizin ürün listesiyle ilgili doldurması gereken forma ulaşmak için tıklayınız.

Sticker için tıklayınız.

 


 

Duyuru Tarihi : 16/10/2018
Paylaş