Sayın Üyemiz;

Odamız, ilimizin dış ticaret potansiyelini artırmaya yönelik çalışmaları kapsamında, yurt dışı heyet organizasyonları düzenlemeye devam etmektedir.

Üyelerimizin İran pazarındaki paylarını artırmaları ve yeni pazarlar bulmaları amacıyla; SANTEK 2018 (5. Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı) kapsamında ülkemize gelen İran heyeti, 1 Kasım 2018  Perşembe günü Odamız üyeleri ile işbirliği sağlamak üzere ilimizi ziyaret edecektir. 

Program kapsamında talep eden üyelerimize; öğlen yemeği organizasyonunda heyet ile işbirliği geliştirme imkanı sağlanacaktır.

Aşağıdaki sektörlerde imalat yapan, hedef pazarları arasında İran olan üyelerimizin; İngilizce iletişim kurma kabiliyetinde olan firma temsilsi için ekteki formu doldurarak en geç 31 Ekim 2018 (Yarın) 13:30' a kadar [email protected] e-posta adresine göndermesi önemle rica olunur.  Katılım sayısı sınırlıdır. Talep formunuz tarafımıza ulaştıktan sonra size katılım teytidi yapılacak ve öğlen yemeği için yer ve saat bilgisi verilecetir. 

Sektörler:
1-Alüminyum - PVC yapıların imalatı 
2- Makine İmalatı (Gıda, Deri İşleme, Endüstriyel, Özel Yardımcı Makinalar, Endüstriyel Vanalar, Elektrostatik cihazların tasarımı ve imalatı )
3- Çelik yapıların temini
4- Endüstriyel elektrikli süpürge İmalatı
5- Endüstriyel Altyapı – (Su Yapı, Mekanik ve Elektrik Projeleri, Asansör, Yangın, vb.)
6- Endüstriyel Otomasyon - Simülasyon, Sensör
7- Metal yapıların uygulanması
8- Motorlu kara taşıtları için parça ve aksesuar imalatı - Otomobil filtreleri üretimi

Saygılarımızla,
 

Teyfik ÖZTÜRK

GENEL SEKRETER

 

 

 

 Katılım Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

Duyuru Tarihi : 30/10/2018
Paylaş