Sayın Üyemiz;

Avustralya ve Yeni Zelanda pazarlarında söz sahibi olan BUNNINGS WAREHOUSE yapı marketler zinciri satın alma yetkilisi dünya genelinde faaliyet gösteren marketlerinde, depolarında, mağazalarında ve ticaret merkezlerinde tüketicilerine sunmak üzere seramik, halı, saksı, asma tavan, pelet gübre, ev tekstili, çimento ürünleri için yeni tedarikçiler aramaktadır.
 
Odamızda düzenlenecek bir etkinlikte yukarıda bahsi geçen sektörlerde imalat, tedarik ve ihracat yapma kabiliyetinde olan üyelerimiz, satın alma yetkilisi ile bir araya gelerek  ürünlerini tanıtma ve işbirliği yapma imkânı bulacaktır.
 
 
15 Kasım 2018, Perşembe günü Odamızda düzenlenecek olan "Avustralya / Yeni Zelanda Yapı Marketleri, Bunnings için Satın Alma Görüşmeleri" ile ilgili olarak  Bunnings'i tanıtan sunum ekte incelemelerinize sunulmaktadır.
 
Söz konusu görüşmelere katılmak için ekteki formu en geç 9 Kasım 2018 mesai bitimine kadar [email protected] adresine göndermenizi rica ederiz. Talep formunuz tarafımıza ulaştıktan sonra size katılım teyidi yapılacak ve program saati hakkında bilgi verilecektir.  
 
Saygılarımla,
 
Teyfik ÖZTÜRK 
GENEL SEKRETER
 
 

 Katılım Formuna ulaşmak için tıklayınız.

 Tanıtım sunumuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.


Duyuru Tarihi : 30/10/2018
Paylaş