Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye Bankalar Birliği (TBB) reel sektör ile mali sektör arasındaki diyaloğun güçlendirilmesi, sorunların ve önerilerin paylaşılması amacıyla Oda ve Borsalarla ortak toplantılar düzenlenmektedir.

Bu kapsamda 03 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 14:00'da Kocaeli Sabancı Kültür Merkezi'nde TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu, TBB Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Hüseyin Aydın ile TBB Yönetim Kurulundaki Bankaların (İş Bankası, Garanti Bankası, Akbank, Yapı Kredi, Halkbank, Vakıfbank, TEB, ING, Eximbank, Odeabank, Şekerbank, Citibank) Genel Müdür veya Genel Müdür Yardımcılarının katılımıyla istişare toplantısı düzenlenecektir.

Tüm üyelerimizin bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,

Teyfik ÖZTÜRK

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 30/11/2018