Sayın Üyemiz;

1917 yılında kurulan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerine en iyi, en kaliteli hizmeti sunmak amacıyla yerel ve ulusal platformda çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Hizmette 101. yıla erişmenin mutluğunu yaşayan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası bu mutluğunu tüm üyeleriyle paylaşmak arzusundadır. Bu münasebetle başta Odamız olmak üzere ilimizde faaliyet gösteren diğer Oda ve Borsalarımızın da iştiraki ile "SAKARYA'NIN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ" programı düzenlenecektir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU
'nun katılımlarıyla, 21 Aralık 2018 Cuma günü saat 14.30'da Sakarya Üniversitesi Kongre Merkezinde düzenlenecek olan ödül töreninde, ilimiz ekonomisine yaptıkları önemli katkılar ve yükselen başarı grafikleri ile ön plana çıkan şahıs ve firmalara çeşitli kategorilerde ödül verilecektir.

Ödül törenimize siz değerli üyelerimize de aramızda görmek bizleri ziyadesiyle mutlu edecek olup, katılımınızı önemle rica ederiz.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası

Davetiyeye ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 17/12/2018