Sayın Üyemiz;

Ticaret Bakanlığı koordinasyonunda; İstanbul İhracatçı Birlikleri organizasyonunda, İstanbul'da 21 - 24 Ocak 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan "IMOB 2019 Fuarı'na yönelik Yabancı ülkeden gelen katılımcılarla ikili iş görüşmesi (B2B Eşleştirme) programı düzenlenecektir. B2B Eşleştirme Programı 22 Ocak 2019 tarihinde 10. Hol'de saat 10:30'da başlayacak olup, tüm gün devam edecektir.

Ekte 17.01.2019 tarihi itibariyle B2B görüşmeleri için başvuran alım heyetlerinin listesi sunulmuştur.

B2B Eşleştirme Programı'na katılmak isteyen üyelerimiz için ekte Başvuru Formu bulunmaktadır. Katılmak isteyen üyelerimizin görüşmelerdeki verimliliği için, başvuru formlarının eksiksiz doldurularak özellikle başvuru formunun son satırına ekteki firma listelerinden görüşme yapmak istediğiniz firmaların numaralarını belirterek [email protected] e-mail adresimize en geç 21 Ocak 2019 saat 15:00'a kadar göndermeniz gerekmektedir.

Bahsi geçen ikili iş görüşmeleri için 22/01/2019 tarihinde saat : 07.00'de tarafımızdan Odamız hizmet binası önünden ulaşım sağlanacaktır.

Saygılarımızla.

Teyfik ÖZTÜRK

Katılımcı Başvuru Formu tıklayınız.

Katılımcı Listesi için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 18/1/2019