Sayın Üyemiz;

Kamu İhale Kurumu ile Sakarya Ticaret Sanayi Odası işbirliğinde, ihalelere katılım aşamasında yeterlilik kriteri olarak isteklilerin sunmaları gereken belgelerin elektronik ortama aktarılması ve yine elektronik ortamda bu belgelerin teyidinin yapılabilmesi ile ihale işlemlerinin elektronik ortamda gerçekleştirilmesine yönelik olarak "Elektronik İhale - Elektronik Eksiltme - Kamu İhale Mevzuatında Fiyat Dışı Unsur Kavramı" konulu bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

13.02.2019 Çarşamba günü, 09.30 - 13:00 saatleri arasında SATSO hizmet binası Ali Coşkun Konferans Salonunda Kamu İhale Kurumu uzmanlarının sunumuyla düzenlenecek olan bilgilendirme toplantısına iştirakinizi önemle rica ederiz.

Teyfik ÖZTÜRK

KAMU İHALE MEVZUATI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI PROGRAMI

SAAT 13 Şubat 2019 ÇARŞAMBA
09:30 - 10:30 İHALE İŞLEMLERİNİN ELEKTRONİK ORTAMA TAŞINMASI PROJESİ Bünyamin SUSAR
Kamu İhale Uzmanı
10:40 - 11:40 İHALE İŞLEMLERİNİN ELEKTRONİK ORTAMA TAŞINMASI PROJESİ Bünyamin SUSAR
12:00 - 13:00 KAMU İHALE MEVZUATINDA FİYAT DIŞI UNSUR KAVRAMI Muhammed BULUT
Kamu İhale Uzmanı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 7/2/2019