(Kontenjan Dolmuştur)

Sayın Üyemiz;

Bu yıl üyelerimize yönelik yapılması planlanan eğitimlerimiz, tüm kuruluşların rekabetçi ve sürdürülebilir bir yapı oluşturabilmelerine yardımcı olacak şekilde "Mükemmelliğin Temel Kavramları" doğrultusunda şekillenmiş olup siz üyelerimizin faydasına sunulacaktır. Eğitimlerimiz Avrupa Kalite Yönetim Vakfı  (EFQM) ile işbirliği ortaklığı yapan Türkiye Kalite Derneği (KALDER)  tarafından yapılacak olup 18 Mart 2019 (Pazartesi) tarihinde KALDER Eğitmenlerinden Gülçin AYAN tarafından "Finansçı Olmayanlar İçin Finans Yönetimi" eğitimi verilecektir. Odamız 1 Nolu Eğitim Salonunda düzenlenecek ve 1 gün sürecek olan eğitimimiz 10:00 – 17:00 saatleri arasında yapılacaktır. Eğitime katılanlara Katılım Belgesi verilecek olup eğitim kontenjanı 20 kişi ile sınırlıdır. Eğitim Bedeli 50 TL.’dir. Katılımcıların eğitim bedelini, Odamız Veznesine veya Garanti Bankası Erenler Şubesi TR66 0006 2001 2030 0006 2983 24 hesap numarasına yatırıp ek’ te yer alan Eğitim Katılım Formu ile birlikte en geç 15 Mart Cuma günü saat 16:00’ ya kadar [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir. İşletmenize büyük yararlar sağlayacağını düşündüğümüz eğitimlerimizden faydalanmanızı önemle rica ederiz.

Saygılarımızla

Teyfik ÖZTÜRK

Finansçı Olmayanlar İçin Finans Yönetimi

Mali Tablolarda Gizli Mesajlar Var!

Hedef

Kurumlarda farklı seviyelerde görevli finans temelli olmayan yöneticilerin, işlerini daha etkili ve verimli yönetebilmeleri için Mali Tabloların nasıl yardımcı olabileceğini ortaya koymak

İçerik

 Şirket Yönetiminde Finansal Tablolarının Yeri ve Önemi
 Şirket Finansal Tabloları ve İlgili Analizler
 Bütçeleme ve Bütçe Kontrolü
 Finansal Matematik
 Faaliyetlerin Finansal Tablolara Yansıtılmasında Önemli Noktalar
 Sık Yaşanan Problemler ve Sonuçları

Katılımcı Kazanımları

Finansçı olmayan yöneticiler, mali tabloları okuyabilecek, taşıdıkları mesajları geleceği daha doğru planlayabilmeleri, geçmişten doğru dersler çıkartarak deneyimlerini öğrenmeye dönüştürebileceklerdir

Yöntem

Asgari düzeyde teorik bilgilendirme, çoğunlukla örnek olayların bireysel değerlendirilmesi, grup uzlaşımlarının sağlanması

Katılımcı Profili

Finans (Mali işler) kökenli olmayan orta ve üst düzey

Süre: 1 Gün

Eğitim katılım formuna ulaşmak için tıklayınız.

Eğitmen Gülçin AYAN'ın özgeçmişine ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]
[{UNSUBSCRIBE}]