Sayın Üyemiz;

Odamız ve Sakarya Üniversitesi;  üniversite - sanayi işbirliğini artırmak amacıyla çalışmalar yürütmektedir. Yapılan işbirlikleri kapsamında öğrencilerin iş dünyası ile ilgili farkındalık kazanması amacıyla Sakarya Üniversitesi öğrencilerine 2019 Bahar Döneminde SEKTÖR DERSLERİ verilmesi amaçlanmaktadır.

SEKTÖR DERSLERİ ile önlisans, lisans ve yüksek lisans düzeylerindeki öğrencilere yönelik ve seçmeli olacaktır. Öğrencileri Odamız üyelerinden iş dünyasının gönüllü temsilcileri ile buluşturmak, onları güncel projelerden, problemlerden haberdar etmek ve mezun olmadan iş dünyası ile ilgili fikir edinmeleri sağlamak amaçlanmaktadır.
Derslerin yürütülmesinde ve ölçme değerlendirme faaliyetlerinde sektör temsilcilerine Üniversitede görev yapan öğretim elemanları destek olacaklardır. 

Sakarya Üniversitesi ile bahar yarı yılında (1 dersin süresi  2-3 Saattir. Birden fazla ders önerisi yapabilirsiniz.) bu tür bir işbirliğinde bulunmak ve öğrencilere seçmeli sektör derslerinde sektör temsilcisi olarak ders vermek isteyenlerin ekteki formu doldurarak en geç 5 Nisan 2019 tarihine kadar [email protected] adresine mail atmalarını rica ederiz. 

Başvuruların değerlendirilmesi ekte verilen "Sakarya Üniversitesi Sektör Dersleri Yönergesi"ne göre yapılacaktır. 

 

 

Başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

Yönergeye ulaşmak için tıklayınız.

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.


Duyuru Tarihi : 26/3/2019
Paylaş