Sayın Üyemiz;

Kocaeli Sanayi Odası tarafından, 1995 yılından bu yana çevre bilincinin gelişmesine, çevrenin korunmasına ve iyileştirilmesine katkıda bulunan sanayi kuruluşlarının ödüllendirilmesi amacıyla "Kocaeli Sanayi Odası Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri" organizasyonu düzenlenmektedir. Türkiye'nin ilk çevre ödülleri organizasyonu olan Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri organizasyonunun bu yıl 25.si gerçekleşecektir.

"Büyük ölçekli firma ve KOBİ kategorisi" ile "diğer ana sektörler" başlığı altında ödüller dağıtılacaktır.

Düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak olan "Çevre Ödülü" ve "Sektör Ödülleri" için başvurular en geç 05 Nisan 2019 tarihine kadar Kocaeli Sanayi Odası'na yapılabilecektir. Çevre Ödülü ve Sektör Ödülü almaya hak kazanan firmalara atık bertarafı konusunda bir yıl boyunca İZAYDAŞ tarafından özel indirimler yapılacaktır.

Ödül yönetmeliğine ve başvuru formlarına http://kosano.org.tr/cevre-odulleri/ adresinden ulaşabilirsiniz. Çevre Ödülleri organizasyonuna katılım şartları ve organizasyon ile ilgili bilgiler yönetmelikte ayrıntılı olarak yer almaktadır.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 28/3/2019