Sayın Üyemiz;

"İSO Enerji Verimliliği Ödülleri" 2019 yılı sonunda gerçekleştirilecek törenle sahiplerini bulacaktır.

İstanbul Sanayi Odası üyesi şartı aranmaksızın sanayi vasfı taşıyan firmaların katılabileceği ödüller kapsamında; 2016, 2017 ve 2018 yıllarında üretim ve uygulaması gerçekleştirilmiş "enerji verimli ürün" ile "enerji verimliliği projesi" kategorilerinde; KOBİ ve Büyük Ölçekli olmak üzere ayrı ayrı ödül verilecektir.

Toplumun tüm kesimlerinde enerji verimliliği farkındalığını artırmak için İSO Enerji Verimliliği Ödülleri’ne sanayi firmalarının yanı sıra; "akademisyenler" üniversite-sanayi işbirliğine yönelik enerji verimliliği konusundaki akademik çalışmaları, Odalar da dahil tüm "kurum ve kuruluşlar" enerji verimliliği alanında hayata geçmiş proje ve uygulamarı, "teknoloji geliştirme bölgelerinde yer alan firmalar" ise enerji verimliliğine yönelik proje ve ürünleri ile "Özel Kategoriler" kapsamında başvuruda bulunabilecektir.

Son başvuru tarihinin 31 Mayıs 2019 olduğu ödül programına ilişkin detaylı bilgiyi içeren, başvuruların yapılacağı web adresi "http://www.iso.org.tr/enerji-verimliligi-odulleri/"dir.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 8/4/2019