Sayın Üyemiz;

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından, savunma sanayi sektöründe tedarikçi olabilecek firmaların yurtdışı bağımlılığının azaltılmasına yönelik olarak sektör içerisinde faaliyet gösteren firmaların yetkinliklerinin artırılması, sektöre kazandırılabilecek firmaların nitelikli tedarikçi olabilmelerini sağlamak amacıyla, “Endüstriyel Yetkinlik Değerlendirme ve Destekleme Programı (EYDEP)”  geliştirilmiştir.

Tedarikçi olmak isteyen firmaların durum analizlerinin yapılması, gelişme planlarının oluşturulması ve bu planlar doğrultusunda desteklenebilmeleri amacıyla bu Program başlatılmıştır. Programa katılmak isteyen firmaların yetkinlikleri ve gereksinimleri belirlendikten sonra Program çatısı altında destekleme alanları ve desteklerin mahiyeti:  Test,  Kalite,  Sertifikasyon,  Kurumsallaşma,  Eğitim, Danışmanlık, Ortak yatırım alanları vb. konularında olacaktır. Ayrıca bu program kapsamında firmalarımızın, ülkemizin ihtiyaç duyduğu teknoloji ve üretim alanlarında gelişmeleri için yol gösterilecektir. Endüstriyel Yetkinlik Değerlendirme ve Destekleme Programı altında verilecek destek başlıklarına örnekler aşağıdaki gibidir.

Kurumsallaşma, ERP Sahipliği ve Kullanımı, Eğitim, Mentorluk ve Danışmanlık, Sertifikasyon, belgelendirme, Test ve Kalifikasyon, Ar-Ge ve Patent Yönetimi, Yatırım, Tanıtım ve Pazarlama, Yerlileştirme.

2 Mayıs 2019, Perşembe Saat 13:30’ da Odamızda Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından Endüstriyel Yetkinlik Değerlendirme ve Destekleme Programı tanıtımı yapılacaktır. Toplantıya katılımın durumunuzu 26 Nisan 2019 tarihine kadar [email protected] adresine bildirmenizi rica ederiz.

 

Bilgilerinize rica ederiz.

 

Saygılarımızla,

 

Teyfik ÖZTÜRK

GENEL SEKRETER

 

Program broşürüne ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

[{HTMLVIEW}]
[{UNSUBSCRIBE}]
Duyuru Tarihi : 11/4/2019
Paylaş