Sayın Üyemiz,

Odamız tarafından 3 Mayıs 2019 (Cuma Günü) tarihinde KALDER eğitmenlerinden Engin EROĞLU gözetiminde "Yalın Üretim Yönetimi Eğitimi" düzenlenecektir.  

Odamız 1 Nolu Eğitim Salonunda düzenlenecek ve 1 gün sürecek olan eğitimimiz 09:30 – 16:30 saatleri arasında yapılacaktır. Eğitime katılanlara Katılım Belgesi verilecek olup eğitim kontenjanı 30 kişi ile sınırlıdır.

Eğitim Bedeli 50 TL.’dir. Katılımcıların eğitim bedelini, Odamız Veznesine veya Garanti Bankası Erenler Şubesi TR66 0006 2001 2030 0006 2983 24 hesap numarasına yatırıp ek’ te yer alan Eğitim Katılım Formu ile birlikte en geç 2 Mayıs Perşembe günü saat 16:00’ ya kadar [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir.

İşletmenize büyük yararlar sağlayacağını düşündüğümüz eğitimlerimizden faydalanmanızı önemle rica ederiz.

 

Saygılarımla, 

 

Teyfik ÖZTÜRK

GENEL SEKRETER  

İÇERİK 
 
Yalın Üretim Yönetimi Egitimi

Amaç

Katma değer yaratmayan faaliyetler fabrikalarda maliyetlerin artmasına, kalitenin olumsuz etkilenmesine, teslimatin gecikmesine, hatalarin artmasina, is kazası risklerinin olusmasına, calısanların moral duzeylerinin olumsuz etkilenmesine neden olmaktadir. Zorunlu olmayan ve yok edebilecegimiz  faaliyetleri, kayıpları tespit edip bunları sistemli bir sekilde yok edebilmek çok önemlidir. Artan verimlilik aynı zamanda rekabet gücümüzün artısını saglayacaktir.

Kapsamı:

  • Yalın Düşünce ve Şirket Kültürü
  • Yalın Üretim Araçları
  • Yalin Dönüşümü Başlatmak, hedefleri belirlemek, calisanlari hazırlamak
  • 5S, Çalısma alanlarının organizasyonu (Görsel Yönetim) teknigi ile kayıplardan kurtulmak
  • VSM (Value Stream Mapping), Değer Akışı Haritalama tekniği ile tüm sisteme yukarıdan bakabilmek ve kayıpları yok edecek süreclerin yeniden planlanması
  • SMED (Single- Minute Exchange of Die) Yalın Üretim teknikleri arasında yer alan ve kayıpları azaltmak amacıyla kullanılan bir tekniktir. Hızlı ve doğru ürün geçisleri için önemlidir.
  • Maki Gami, sürec iyileştirme teknigi ile kayıpları yok etmek. Tüm tedarik zincirini analiz edebilmeyi ve kayıpları ortaya cıkarmak icin etkin bir yöntemdir.  TPM (Total Productive Management) uygulayan bir çok kuruluşta etkin olarak uygulanmakta olan Maki Gami ile süreçlerdeki kayıpları yok etmeyi  ve surekli iyilestirmeyi amaçlamaktayiz.
  • Cost Loss (Kayip Maliyet Yapisi) Analizi
  • KANBAN ve Hesaplama Yöntemi
  • Çekme Sistemi
  • Kaizen ( Surekli Iyilestirme Teknigi) metodu ile iyilestirmeleri yönetmek

Katılımcılar ;

Üst ve Orta kademe yöneticiler, teknik tüm personel

Katılımcı Sayısı ;

Maksimum 30 kisidir

Eğitim Suresi : 1 gün

 

 

Eğitim katılım formuna ulaşmak için tıklayınız.

Eğitmenin özgeçmişine ulaşmak için tıklayınız.

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

Duyuru Tarihi : 19/4/2019
Paylaş