Sayın Üyemiz,

Odamız tarafından 23 Mayıs 2019 (Perşembe Günü) tarihinde KALDER eğitmenlerinden Gönenç ŞENER gözetiminde " Proje Yönetimi Eğitimi " düzenlenecektir.

Odamız 1 Nolu Eğitim Salonunda düzenlenecek ve 1 gün sürecek olan eğitimimiz 10:00 – 17:00 saatleri arasında yapılacaktır. Eğitime katılanlara Katılım Belgesi verilecek olup eğitim kontenjanı 30 kişi ile sınırlıdır.

Eğitim Bedeli 50 TL.’dir. Katılımcıların eğitim bedelini,Odamız Veznesine veya Garanti Bankası Erenler Şubesi TR66 0006 2001 2030 0006 2983 24 hesap numarasına yatırıp ek’ te yer alan Eğitim Katılım Formu ile birlikte en geç 22 Mayıs Çarşamba günü saat 16:00’ ya kadar[email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir.

İşletmenize büyük yararlar sağlayacağını düşündüğümüz eğitimlerimizden faydalanmanızı önemle rica ederiz.

Bilgilerinize rica ederiz.

Saygılarımla,

Teyfik ÖZTÜRK
GENEL SEKRETER

Eğitim katılım formuna ulaşmak için tıklayınız.
Eğitmenin özgeçmişine ulaşmak için tıklayınız.

PROJE YÖNETİMİ EĞİTİMİ

Hedef: Katılımcılara proje yönetimi aşamalarında zaman yönetimi, maliyet yönetimi, iletişim ve risk yönetimi konuları anlatılmakta ve proje önerme, yönetme, sonuçlandırma aşamalarında kullanılacak dokümanlar ve teknikler hakkında bilgi verilmektedir.

İçerik:

Proje Yönetimi Metodolojisi - PMI Metodu

Proje Tanımı

Proje Entegrasyon Yönetimi

Proje Kapsam Yönetimi

Proje Zaman Yönetimi

Proje Maliyet Yönetimi

Proje Kalite Yönetimi

Proje İnsan Kaynakları Yönetimi

Proje İletişim Yönetimi

Proje Risk Yönetimi

Proje Tedarik Yönetimi

Proje Paydaş Yönetimi

Proje Yönetimi Süreç Grupları

Proje Başlangıç Süreçleri

Proje Planlama Süreçleri

Proje Yürütme Süreçleri

Proje İzleme & Kontrol Süreçleri

Proje Kapanış Süreçleri

Katılımcı Profili:

Proje yönetimini kuruluşlarında başlatmayı, yaygınlaştırmayı amaçlayan yönetici ve mühendisler.

Süre: 1 Gün

Duyuru Tarihi : 15/5/2019