Sayın Üyemiz,

20 Haziran 2019 Perşembe günü DEİK/Türkiye-Gana İş Konseyi ve Odamız işbirliği ile Türkiye-Gana İkili İş Görüşmeleri gerçekleştirilecektir.

Türk ve Gana'lı özel sektör temsilcileri ile ilgili kurum ve kuruluş yetkililerinin bir araya gelerek; inşaat, mobilya, gıda, enerji, ilaç, kozmetik ve tekstil alanlarında ikili iş görüşmeleri (B2B) düzenlenecektir.

Bu minvalde, bahse konu görüşmelere katılmak; firmasını ve ürünlerini tanıtmak isteyen üyelerimizin 19 Haziran 2019, Çarşamba günü mesai bitimine kadar ekteki katılım formunu eksiksiz doldurmaları ve Odamız Ticaret ve Belgeler Servisine [email protected] adresinden ulaştırmalarını rica ederiz.

Görüşme ile ilgili saatler ve program, katılımını teyit eden üyelerimiz ile paylaşılacaktır.

Ekonomi dergimizin 97. sayısında yer alan Gana Ülke Raporuna ekte ulaşabilirsiniz

Saygılarımızla,

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası

Ülke Raporuna ulaşmak için tıklayınız.

Katılımcı Profili İş Kolları Bilgilerine ulaşmak için tıklayınız.

Katılım teyit formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 18/6/2019