Sayın Üyemiz,

Odamız tarafından 6 Ağustos 2019 (Salı Günü) tarihinde KALDER eğitmenlerinden Deniz YÜCESOY gözetiminde " Beynin Etkin Kullanımı Ve Düşünme Ağacı Eğitimi" düzenlenecektir.

Odamız 1 Nolu Eğitim Salonunda düzenlenecek ve 1 gün sürecek olan eğitimimiz 10:00 – 17:00 saatleri arasında yapılacaktır. Eğitime katılanlara Katılım Belgesi verilecek olup eğitim kontenjanı 30 kişi ile sınırlıdır.

Eğitim Bedeli 50 TL.’dir. Katılımcıların eğitim bedelini, Odamız Veznesine veya Garanti Bankası Erenler Şubesi TR66 0006 2001 2030 0006 2983 24 hesap numarasına yatırıp ek’ te yer alan Eğitim Katılım Formu ile birlikte en geç 5 Ağustos Pazartesi günü saat 16:00’ ya kadar [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir.

İşletmenize büyük yararlar sağlayacağını düşündüğümüz eğitimlerimizden faydalanmanızı önemle rica ederiz.

Bilgilerinize rica ederiz.

Saygılarımla,

Teyfik ÖZTÜRK

GENEL SEKRETER

Eğitim katılım formuna ulaşmak için
 tıklayınız.

Eğitmen özgeçmişine ulaşmak için tıklayınız.

Beynin Etkin Kullanımı Ve Düşünme Ağacı İçerik

Günümüz Küresel Pazar koşullarında Kuruluşlar, sürdürülebilirliklerini ve rekabette üstünlüklerini koruyabilmek için çalışanların yaratıcılık ve yenilikçilik yönlerini geliştirmeye her zamankinden daha çok ihtiyaç duymaktadırlar.

Okuma yazma bilen ve öğrenme engeli olmayan her bireyin rahatlıkla ve keyif alarak kullanabileceği düşünme ağacı tekniği ekip çalışmalarında planlama ve sorunların çözümünde kullanılabilecek yaratıcı bir tekniktir.

Hedef

Beynin, bilgiyi işleme, saklama, bilgiden yararlanma ve yeni fikirler yaratma konusunda kapasitesini artırmak için sağ ve sol beyin fonksiyonları dikkate alınarak yapılandırılmış “düşünme ağacı” tekniğini tanıtmak ve katılımcıların kendi uygulamalarını yapmalarını sağlamak.

İçerik

• Yaratıcı düşünme tekniği; Düşünme Ağacı
  • Düşünme Ağacı Çizim Aşamaları
  • Düşünme ağacının yararları
  • Tıp ve Psikoloji bilim dallarında Beyin ve kapasitesiyle ilgili yapılan araştırma sonuçlarının paylaşımı
  • Ekipler tarafından Düşünme Ağacının çizilmesi
  • Her Ekibin çalışmasını sunması ve sunumların değerlendirilmesi
  • Düşünme Ağacı oluşturma sürecinde “Sürekli Gelişme” yaklaşımının ele alınması

Katılımcılar;

Yaratıcılık ve Yenilikçilik konusunda gelişme ihtiyacı olan her çalışan.

Süre: 1 gün

Not: Yapılan uygulama işyerine özgü seçilecek bir konu üzerinden geliştirilebilir.

Duyuru Tarihi : 30/7/2019