Sayın Üyemiz,

Odamız tarafından 28-29 Ağustos 2019 (Çarşamba-Perşembe Günü) tarihinde KALDER eğitmenlerinden Şeyda KESKİN gözetiminde "ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi" düzenlenecektir.

Odamız 1 Nolu Eğitim Salonunda düzenlenecek ve 2 gün sürecek olan eğitimimiz 10:00 – 17:00 saatleri arasında yapılacaktır. Eğitime katılanlara Katılım Belgesi verilecek olup eğitim kontenjanı 30 kişi ile sınırlıdır.

Eğitim Bedeli 100 TL.' dir. Katılımcıların eğitim bedelini, Odamız Veznesine veya Garanti Bankası Erenler Şubesi TR66 0006 2001 2030 0006 2983 24 hesap numarasına yatırıp ek' te yer alan Eğitim Katılım Formu ile birlikte en geç 27 Ağustos Salı günü saat 16:00' ya kadar [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir.

İşletmenize büyük yararlar sağlayacağını düşündüğümüz eğitimlerimizden faydalanmanızı önemle rica ederiz.

Bilgilerinize rica ederiz.

Saygılarımla,

Teyfik ÖZTÜRK

GENEL SEKRETER

Eğitim katılım formuna ulaşmak için tıklayınız.

Eğitmen özgeçmişine ulaşmak için tıklayınız.

ISO 45001:2018 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ

İşletmelerde sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamının sağlanması yasal gerekliliğin ötesinde çalışanların mutluluğu ve motivasyon açısından önemlidir. Sağlıklı ve güvenli çalışma ortamının sürekliliğinin sağlanması iş performansının yükselmesine ve verimliliğinin artmasına neden olacaktır. Bu açıdan sağlıklı ve güvenli çalışma ortamının oluşturulması, sürdürülmesi ve sürekli iyileştirilmesinin sağlanması kuruluşlar için önemlidir. Bunun gerçekleştirilmesi ve konuya sistematik yaklaşımın sağlanması için. OHSAS 18001 İş Sağlığı ve İş Güvenliği yönetim sistemini spesifikasyonu (TS 18001 - İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi - Şartlar,  Direktif: OHSAS 18001 - BSI standardı) yayımlanmıştır. Bu standart daha sonra ISO’ da 45001 olarak kabul edilmiştir.

Çalışan odaklılık, liderlik, çalışanların katılımı, süreç yaklaşımı, iyileştirme, kanıta dayalı karar verme ve ilişkilerin yönetimi prensipleri esas alınarak hazırlanan ISO 45001:2018 İş Sağlığı Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı, çalışan odaklı, geçerli yasal şartların sağlanması için şartları tanımlamaktadır.

Hedef

Katılımcılara ISO 45001:2018 İş Sağlığı Güvenliği Yönetim Sistemi standardını uygulama örnekleri vererek tanıtmaktır.

İçerik

- İş Sağlığı Güvenliği terminolojisi ve tarihçe

-ISO 45001:2018 standardına geçiş zaman çizelgesi

-OHSAS 18001:2008 ve ISO 45001:2018 yapısal değişiklikler ve temel farklılıklar

-Kalite Yönetim Prensipleri

-ISO 45001:2018 İSG Standardı şartları

. Ana başlıklar

. Standart maddeleri

- Belge sahibi firmalar nasıl hazırlanabilir?

- İş Sağlığı Güvenliği Yönetim Sistemi’ni yeni kuracak firmalar nasıl hazırlanabilir?

Katılımcılar

Kuruluşlarında iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi kurmaya başlayacak, kurma aşamasında olan ve kalite yönetim sistemini geliştirmek isteyen yönetici, çalışanlar ve iş sağlığı güveliği uzmanları.

Süre: 2 Gün

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası' nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

SATSO Mobil Uygulama
Apple Store - Google Play