Sayın Üyemiz,

TOBB, ICC (Milletlerarası Ticaret Odası) Türkiye Milli Komitesi ile Ankara Üniversitesi FİSAUM işbirliğinde ve TOBB-ETÜ 'nün de desteğiyle 7 Ekim 2019 tarihinde İstanbul'da Hilton Bomonti Otel ve Konferans Merkezi 'nde "Güçlü Bir Ulusal Ekonomi için Fikri Mülkiyetin Rolü Zirvesi" düzenlenmesi planlanmaktadır. Akademi, iş dünyası ve fikri mülkiyet uzmanlarından oluşan yaklaşık 300 kişilik bir katılımın beklendiği uluslararası etkinlik kapsamında; yeni ekonomide inovasyon, kamuya düşen roller, kalkınma, yaratıcılık, telif hakları, kültür endüstrileri ve yeni iş modellerinde fikri mülkiyet haklarının korunmasına ilişkin konuların ele alınması planlanmaktadır. Taslak program ekteki dosyada bilgilerinize sunulmuştur. Katılım sağlamak isteyen üyelerimizin en geç 2 Ekim 2019 tarihine kadar http://icc.tobb.org.tr/icctrfikrimulkiyet adresindeki kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir.

Saygılarımızla,

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası

Programa ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

SATSO Mobil Uygulama
 Apple Store  Google Play