İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı (ISIF'19) -Patent Randevu Sistemi Başvuruları başladı..

2016 yılından bu yana ülkemizde düzenlenen ilk ve tek Buluş Fuarı olan İstanbul Uluslararası Buluş Fuarının (ISIF) dördüncüsü Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında 17-22 Eylül 2019 tarihlerinde İstanbul Atatürk havalimanında gerçekleştirilecektir.

Türk Patent ve Marka Kurumu standında; buluş sahipleri ile Türk Patent ve Marka Kurumu uzmanlarının 30 dakika süre ile yüz yüze görüşme olanağı sağlanacağı "Patent Randevu Sistemi" uygulanacaktır. Patent Randevu Sistemine katılmak isteyen üyelerimiz aşağıda yer alan formu doldurup [email protected] adresine mail ile iletmelerini müteakip ilgili randevu oluşturularak size geri dönüş sağlanacaktır.

Saygılarımızla,

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası

Başvuru Formu

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

SATSO Mobil Uygulama
 Apple Store  Google Play