Sayın Üyemiz,

KOSGEB, oluşturduğu e-Akademi sistemi ile girişimcilik eğitimini sanal ortama taşıdı. Hayalindeki projeyi hayata geçirmek isteyen girişimciler artık uzaktan eğitim alabilecek. 

KOSGEB, oluşturduğu e-Akademi sistemi ile girişimcilik eğitimini sanal ortama taşımıştır. İsteyen girişimciler e-Devlet portalı üzerinden giriş yaparak yeni sistem sayesinde dersler internet üzerinden de alabilir. Uzaktan eğitim almak istemeyen girişimci adayları için sınıf ortamında verilen örgün girişimcilik eğitimleri de devam etmektedir. 

KOSGEB e-Akademi’de dersler başlıkları 

Geleneksel Girişimci Eğitimi, "Girişimcilikte Temel Kavramlar", "Girişim Fırsatlarını Görme ve Fikir Yaratma / Geliştirme", "Yapılabilirlik Analizi", "İş Modelleri, Müşteriler, Değer Önerileri ve Gelir Kaynakları", "Ekonomi, Endüstri, Rekabet ve Müşteri Analizi", "Hukuki Altyapı", "Girişimin Etik Temelleri" ve "Pazarlama İlkeleri ve Yönetimi" olmak üzere 8 dersten oluşacak. İleri Girişimci Eğitimi’ne katılanlar ise, Geleneksel Girişimci Eğitimi’nde verilen 8 derse ilave olarak "Networking (Ağ Kurma)", "Girişimin Finansal Yapısının Belirlenmesi ve Yönetimi", "Yeni Girişimler için Finansal Kaynaklara Erişim", "Yenilik Yönetimi", "Fikri Mülkiyet Hakları", "Girişimin Profesyonel Yönetimi ve KOBİ’lerde Stratejik Yönetim", "Büyüme Sürecinin Yönetimi ve Büyüme Stratejileri" ve "İş Planı Geliştirme" derslerini alacak. 

İleri Girişimci Adayları toplamda 16 dersten faydalanabilecek. Girişimci adayları ayrıca, bu 16 dersin bölümler halinde anlatıldığı KOSGEB Girişimcilik El Kitabı’na da e-Akademi üzerinden ulaşabilmektedir. 

Dersleri tamamlayanlar için elektronik ortamda bir sertifika da oluşturulacak. Kişiye özel ve doğrulanması mümkün olan sertifika, girişimci adayları tarafından istenirse bastırılıp kullanılabilecek. 

Saygılarımızla, 


Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı Bilgi için: 
Kosgeb Sakarya Hizmet Merkezi Müdürlüğü 
0264 276 86 44 
[email protected]


Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

SATSO Mobil Uygulama
 Apple Store  Google Play
 
Sosyal Medya Hesaplarımız
 Instagram  Twitter  Facebook  Youtube  Linkedin
Duyuru Tarihi : 16/9/2019
Paylaş