Sayın Üyemiz,

Bilindiği üzere Türk dünyasının en büyük nüfuslu ülkelerinden biri olan Özbekistan, Orta Asya cumhuriyetleri içinde çok geç bağımsızlığını kazandığı hâlde ciddi bir ekonomik gelişme gösteren büyük bir ülkedir. İpekyolu'nun en önemli noktalarından biri olan Özbekistan’a Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak 31 Ekim - 04 Kasım 2019 tarihleri arasında Taşkent, Buhara ve Semerkant ziyaretlerini içeren bir inceleme ve işbirliği ziyareti yapılacaktır.

Resmi kurum ziyaretlerinin yanı sıra ülkede bulunan iş adamları görüşmeleri ve mega projelerin yerinde görülmesine fırsat sağlayacak olan bu programa katılmak isteyen üyelerimizin ekte bulunan katılım talep formunu en geç 15 Ekim 2019 Salı Günü mesai bitimine kadar [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir.

Not:

- Fiyat: Tek Kişilik Oda için 1.300 $ Çift Kişilik Odada ise Kişibaşı 1.180$'dır. Ücrete Tüm transferler, konaklamalar ve öğlen, akşam yemekleri dahildir.
-Özsbekistan’a vize istenmemekte olup, pasaport ile ülkeye giriş yapılabilmektedir.

Taslak Program ve Katılım Talep formu ektedir.

Saygılarımızla,

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası

Katılım formuna ulaşmak için tıklayınız.
Programa ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

SATSO Mobil Uygulama
 AppStore  Google Play