Sayın Üyemiz,

27-31 Ocak 2020 tarihleri arasında Almanya'nın Essen şehrinde, sektöründe Dünya’nın önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen IPM Essen Çiçekçilik Fuarı düzenlenecektir.

Geçtiğimiz yıl, 40bin m²'nin üzerinde brüt alan üzerine kurulan ve 1500’ü aşkın uluslararası firmanın stand açtığı fuara yönelik olarak Odamızca sektör temsilcileri ve ilgili üyelerden oluşan bir grup ziyareti planlanmaktadır.

27 Ocak gidiş ve 31 Ocak dönüş olmak üzere 5 gün 4 gece Düsseldorf konaklamalı ve THY uçuşlu olarak planlanan ziyaret programı ekte olup Double odada kişi başı fiyat 700 Euro, Single Oda fiyatı ise 825 euro olarak belirlenmiştir. Ayrıca schengen vizesi olmayan üyelerimiz için vize başvuru çalışmaları da yaklaşık 130 euro fiyatla seyahati gerçekleştirecek acente tarafından gerçekleştirilecektir.

Katılım sağlamak isteyen üyelerimiz ekte bulunan katılım talep formunu en geç 01/01/2020 Çarşamba Günü saat 14:00'e kadar [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla,

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası

Programa ulaşmak için tıklayınız.
Katılım Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

SATSO Mobil Uygulama
 AppStore  Google Play