Sayın Üyemiz,

Türkiye Cumhuriyeti ve Rusya Federasyonu (RF) arasında yürütülen Hükümetler arası Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) kapsamında kurulu bulunan, Türk-Rus Ortak Sanayi Çalışma Grubu’nun (OSÇG) faaliyetleri ülkemiz adına Bakanlık koordinasyonunda yürütülmekte olup bu yıl 14. dönemi gerçekleştirilecek toplantının 15-17 Nisan 2020 tarihlerinde Moskova’nın Tula bölgesinde düzenlenmesi öngörülmektedir. OSÇG 14’üncü dönem toplantısı Türk tarafı heyet başkanlığı Bakan Yardımcımız Sayın Hasan Büyükdede tarafından yapılacaktır.

Bu çerçevede, görev ve faaliyet alanları göz önüne alınarak hazırlanacak bilgi notlarının ve 14. Dönem toplantısı sonunda imzalanacak protokolde yer almasını istediğiniz madde ve önerilerinin en geç 10 Ocak 2020 tarihine kadar [email protected] e-posta adresine iletilmesi hususunda gereğini arz ederim.

Saygılarımızla,

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

SATSO Mobil Uygulama
 AppStore  Google Play